fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Videomarkedsføring der skaber resultater

Videomarkedsføring er yderst populært, når vi snakker online markedsføring. Er I endnu ikke i gang med at skabe videoindhold, så læs med her og find ud af, hvorfor I bør gå i gang med det samme. 

Video-markedsføring er fremtiden

Video-markedsføring er stadig i rivende vækst. Igennem de sendte mange år er video blevet spået, som en af de største tendenser inden for online- og digital markedsføring. En platform som Linkedin estimerer at op mod 90% af deres indhold vil være videobaseret inden for de kommende år. Og hvorfor så det? Video bliver husket bedre og skaber tillid omkring dit brand. Videoindhold er let forståeligt og modtageligt for målgruppen og rammer generelt set bredere end tekst. Det skyldes, at den stor del af målgruppen foretækker at lærer og blive formidlet til igennem video fremfor tekst. 

En lang række af virksomheder er i dag begyndt at producere videoindhold og content selv internt, men vores erfaring viser, at man kommer meget længere ud med en professionel videoproduktion

Kan vi ikke producere video-content selv?

Det korte svar er jo. Med en nyere iPhone og et noget godt lys, så kommer du rigtig langt. Men langt de fleste kommer i mål. Og desværre oplever vi at kvaliteten af disse videoer er rigtig dårlige.

Rigtig mange virksomheder tror desværre, at en professionel videoproduktion koster rigtig mange penge. Og det kan det også sagtens gøre, men det er ikke en nødvendighed. Langt de fleste produktioner, som vi står bag koster fra 7.495 kr. og er prispunkt, hvor de fleste kan være med. Det nytter ikke at gå ud og få produceret en amatørvideo eller semi-professionel video for 1.000 kr., da pris og kvalitet hænger sammen. Derfor anbefaler vi altid at I tager en snak med video-eksperter, som kan sammensætte en kvalitetsvideo, som fortæller jeres budskab og som indeholder jeres virksomheds DNA og profil, så jeres brand bliver forstået og fremstår professionel. 

FAQ

Vi har her samlet en række af de spørgsmål, som vores kunder oftest spørger os om, når vi snakker om markedsføring med video.  

Videomarkedsføring er ofte en kombination mellem annoncering, på eksempelvis sociale medier eller YouTube, hvor man benytter video som indhold. Videoproduktion bliver herved det primære element i jeres markedsføring, hvorfor det også er en god idé at lade profesionelle skabe jeres content til markedsføringen. 

Hos ZoeMe starter prisen for produktion af indhold til videomarkedsføring fra 7.495 kr. eksklusive omkostninger til annoncering. En typisk produktion på 2-3 videoer på én optagedag ligger mellem 20.000 kr. til 50.000 kr. 

Det skaber øget trafik til jeres hjemmeside, samt øget kendskab til jeres brand. Dette sker, da video giver mere opmærksomhed på sociale medier, da de levende billeder springer i øjenene på folk.

Video taler til følelserne på en møde, som øger forståelsen for jeres services og ydelser. Video er langt mere effektiv måde, at skabe forståelse på end eksempelvis tekst. 97% mener at video hjælper dem til at forså et produkt bedre. 

Videoannoncering og videomarkedsføring er mere eller mindre det samme. Med videoannoncering er der blot tale om online annoncering, hvor video indgår. 

Ta' en uforpligtende dialog med os

fire blågrønne prikker på lige linje
Mads Søndberg

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder