fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Videoannoncering

Du kender muligvis videoannoncering, som de videoklip, der vises før, under eller efter en video på Facebook, Youtube, LinkedIn, Instagram eller en anden velkendt platform. En videoannonce er ofte baseret på brugernes adfærd på nettet, som blandt andet kan være sporet via cookies. Derfor må videoannoncering også siges at være en effektiv måde, hvorpå virksomheder kan henvende sig til potientielle kunder. Derudover er videoannoncering en billig måde at skabe eksponering på overfor et udvalgt kundesegment.

Dette er blot få ud af mange fordele ved videoannoncering. I nedenstående blogpost kan du blive meget klogere på videoannoncering, herunder hvilke andre fordele der er ved at benytte video som annoncering. Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp til din videoannoncering er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende i dag! 

Hvorfor benytte videoannoncering?

Der findes en række af fordele ved videoannoncering. En af fordelene er, at det er en billig måde at skabe hurtig eksponering på, som kan målrettes mod et specifikt brugersegment. Således kan videoannoncering siges at være et godt redskab til virksomheder, der gerne vil have eksponeret et nyt brand- eller et produkt til en specifik målgruppe. 

Videoannoncering aktiverer kundernes sanser. Flere undersøgelser viser, at reklamer med levende billeder og lyd i langt de fleste tilfælde øger sandsynligheden for, at reklamen og dens budskab gør mere indtryk. Dermed bliver videoannoncering også husket, sammenlignet med almindelige billedannoncer. En af styrkerne ved videoannoncering er også, at det er muligt at målrette annoncerne til at blive vist i forbindelse med udvalgt indhold eller specificerede indholdskategorier. Det vil sige, at du kan supplere det videoindhold, som brugerne selv har søgt frem, med det indhold du har i din videoannonce. Vidste du, at vi hos Zoeme har mange års erfaring i at producere videoannonceringer til både små- og mellemstore virksomheder? Vi hjælper mange kunder hver eneste dag – Skal vi også hjælpe dig? 

Videoannonceringer på LinkedIn

Videoannoncer er ofte den type annonce, der performer bedst på LinkedIn. De andre sociale platforme er heller ingen undtagelse. Som skrevet ovenfor kan levende billede i høj grad visualisere budskabet. Desuden vil brugerne ofte interagere mere med videoer end blot med almindelig billeder, da de simpelthen ligger bedre mærke til dem. De fleste mennesker er visuelt anlagt, hvilket betyder at de med stor sandsynlighed foretrækker at se en video, frem for at læse en lang tekst. Derudover må videoannoncering siges at kunne etablere et langt mere personligt forhold blandt virksomheden og kunderne. 

Undersøgelser viser at en video gør over 50% af seerne mere sikre i deres købsbeslutning. Dermed må det konkluderes, at størstedelen af de der kigger med, med større sandsynlighed køber virksomhedens produkt. Læg dertil at dine kunder husker dig for din underholdende video. Det giver dig fordelen, når de skal købe noget næste gang. 

Videoannoncer kan have en længde på helt op til 30 minutter, men som oftest ligger de bedst præsterende annoncer på omkring 30 sekunder. Budskabet skal fortælles kort og præcist for at virke bedst. 

Hvor relevant er video annoncering?

Videoannoncering må siges at være meget relevant ikke bare i Danmark men i hele verden. Brugerne på blandt andet Facebook og Youtube ser videoklip som aldrig før. De mange sete videoklip er med til at skabe en ny platform for annoncering. 

Video annoncering anvendes i høj grad af virksomheder, der ønsker at skabe større eksponering og branding af deres virksomhed eller produkter. På platforme som Facebook, Youtube og LinkedIn har du som bruger mulighed for at målrette din annoncering mod specifikke målgrupper. Dette kan du benytte til at give et bestemt brugersegment større kendskab til dit brand eller dine nye produkter. 

Derudover må videoannoncering siges at have den effekt, at den medfører tillid. Det skyldes, at videoen naturligvis er tilrettelagt ud fra dine kunders behov. Således vil det skabe større tryghed blandt kunderne, som i sidste ende vil vælge din virksomhed frem for konkurrenten.

Videoannoncering fremfor tekstannoncering?

En tekstannoncering kan vises sig at være tricky. Dette skyldes, at der er mange forskellige måder, hvorpå dine brugere kan fortolke din tekst på. Derfor er videomediet også ved at overtage mere og mere. En video tager disse fortolkningsmuligeheder ud af ligningen og fortæller med både ord og billeder, hvad dit produkt eller brand kan og ikke mindst hvad udbyttet er for kunden. Dermed vil kunden nærmest aldrig stille spørgsmålstegn ved dit produkt eller brand, hvis det kommer fra en videoannonce.

Skab konverteringer med videoannoncering

Video er det hurtigst voksende medie nogensinde. Dette skyldes blandt andet, at video er en spændende, interaktiv og ikke mindst utrolig effektiv måde at engagerer brugerne på. Benytter du således video som annoncering til din virksomhed giver det dig utroligt gode muligheder for at brande din virksomhed og tiltrække nye emner. Desuden hjælper videoannoncering med at skabe konverteringer. Faktisk viser studier at du kan øge din konverteringsgrad med op til 20%, blot ved at have en professionel og kvalitetsfuld video på din side.

Du husker måske tallene vi nævnte tidligere i dette blogpost. Dem, der fortæller dig, at videoformatet gør dine kunder mere bevidste i købsfasen og dermed sikrer dig, at deres købsbeslutning sker på din side. Det er netop disse, der er med til at skabe ekstra konverteringer og værdifulde klik. Videoannonceringen er nemlig med til at overbevise kunden om at du er mere seriøs, professionel og dygtig til det du laver, end de andre i branchen.

5 fordele ved videoannoncering

Nedenfor får du fem fordele ved videoannoncering:

  • Taler til dine sanser og følelser 
  • Billig måde at skabe hurtig eksponering på
  • Målrettet brugersegment 
  • Øger forståelsen for din virksomhed og dens produkter
  • Giver den nødvendige information hurtigere og nemmere 

Hvis du også er helt vild med video og ser en fremtid inden for videoannoncering, men er i tvivl om, hvordan du kommer i gang er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi hos Zoeme kan hjælpe dig med din videomarkedsføring. 

Bliv synlig med videomarkedsføring i dag!

Hvis du ønsker, at din virksomhed skal være synlig online, kan du ikke længere komme udenom at benytte videoannoncering som foretrukne markedsføringsstrategi. Blandt mange andre belønner Facebook, LinkedIn og Google videoannoncering mere og mere, hvorfor det er vigtigt at have en strategi på området. Det er her vi som multimediebureau kommer ind i billedet. Vores fornemmeste opgave er netop at supportere små- og mellemstore virksomheder i markedsføring på de sociale medier, herunder i form af videomarkedsføring. 

Kontakt os helt uforpligtende i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Ta' en uforpligtende dialog med os

fire blågrønne prikker på lige linje
Mads Søndberg

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder