fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Hvad er et medarbejderportræt?

Dine medarbejdere repræsenterer din virksomhed både i- og udenfor arbejdstiden, og de sender et signal om din virksomhed gennem deres billeder. Medarbejderportrætter skaber værdi for din virksomhed og troværdighed samt øger tilliden for eksisterende og potentielle kunder. Det viser at I er seriøse og professionelle medspillere, på markedet. Billederne skaber identitet.

Portrætterne opfylder to vigtige kriterier, de viser hvem der arbejder i virksomheden og sætter dermed ansigt på, hvem eksisterende og potentielle kunder er i kontakt med. Yderligere er det med til at skabe visuel kommunikation, bl.a. gennem virksomhedens hjemmeside. For at sætte prikken over i´et anbefaler vi, at I sammen med jeres medarbejderportrætter, får opdatereret jeres virksomhedsportrætter og miljøbilleder.

Uanset om I er 1 eller 100 medarbejdere er, jeres tid til medarbejderportrætter lig med ”penge”. Det kan være resursekrævende og for nogle uoverskueligt, at få taget nye billeder. Hos ZoeMe gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at give jer den bedste oplevelse og et professionelt resultat.

Hvor skal erhvervsfotografierne tages?

Typisk tager vi billeder af dig og dine medarbejdere på arbejdspladsen, hvor vi har et professionelt setup med, som sikre billederne bliver af høj kvalitet. Fordelene ved at vi kommer til dig, er oftest at dine medarbejdere føler sig mere trygge. Billederne bliver mere troværdige og virkelighedsnære, med dig i fokus og arbejdspladsen i baggrunden.

Der er mange muligheder at tage billederne på, og kun fantasien sætter grænser. Der er også mulighed for I kommer til os, i Aalborg og får taget billeder. Her vil der være mulighed for at, få en sort eller hvid baggrund, som gør billederne mere klassiske og stilrene. Disse portrætbilleder er oftest ansigtsbilleder, som bliver brugt i form af profilbilleder til bl.a. virksomhedens hjemmeside eller de sociale medier.   

Hvad skal I forberede til medarbejderportrætter?

Det vigtigste I skal gøre, er at overveje hvilken virksomhed I er og hvad I gerne vil vise til eksisterende og potentielle kunder. Derfor er det en god ide at, I har gjort jer nogle overvejelser omkring jeres DNA.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål. Ring til os på +45 71 74 75 98, eller send en mail til [email protected] og få et skræddersyet tilbud.