fbpx

ZoeMe er et multimediebureau, hvis fornemmeste opgave er at supportere små- og mellemstore virksomheder i markedsføring på de sociale medier. Vi leverer top-notch produktioner og services – og vigtigst af alt så elsker vi at producere content med noget på hjertet.

Når I indgår et partnerskab med os, så får I en ekstra spiller med på holdet – og vores fokus er altid på at hjælpe jer med at udvikle den bedste strategi i samarbejde med jer. Vi tager med på rejsen og jubler med, når vi sammen med jer når vores målsætninger!

ZoeMe udtales SoMe


Et udpluk af vores team

Vi er eksperter i videoproduktion til sociale medier og tilbyder reklamefilm, produktvideoer, infomercials, eventvideoer – kendetegnet for vores ydelser er at vi altid har for øje at tilpasse content, sådan at det fungerer optimalt på diverse social media kanaler. Uanset om I er interesserede i at øge brand awareness ved hjælp af employer branding, eller promovere virksomheden med infomercials og spots med call-to-action, så er vi selvfølgelig behjælpelige. Vi er med jer hele vejen i processen.

Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge hos os. Vi har et stort ønske om at levere projekter med hvert deres individuelle udtryk af budskab og brand value. Vi leverer altså højkvalitetsprodukter med fokus på det unikke; i vores butik er der ingen metervarer, i stedet står vi altid klar til at udvikle skræddersyede løsninger.

Mads Søndberg

CEO & Partner

Jens Krohn

Partner

Thomas Hansen

Producer & editor

Jesper Thomasen

Video Producer

Lisbeth Lang

Content Specialist