fbpx

ZoeMe er et multimediebureau, hvis fornemmeste opgave er at supportere små- og mellemstore virksomheder i markedsføring på de sociale medier. Vi leverer top-notch produktioner og services – og vigtigst af alt så elsker vi at producere content med noget på hjertet.

ZoeMe er et nystartet bureau, som er sammensat af et netværk af yderst kompetente grafikere, motiongraphic designere og tekstforfattere. Det gør det muligt for os at tilbyde og levere pakkeløsninger såvel som delelementer efter behov og ønsker.

ZoeMe udtales SoMe


Et udpluk af vores team

Vi er eksperter i videoproduktion til sociale medier og tilbyder reklamefilm, produktvideoer, infomercials, eventvideoer – kendetegnet for vores ydelser er at vi altid har for øje at tilpasse content, sådan at det fungerer optimalt på diverse social media kanaler. Uanset om I er interesserede i at øge brand awareness ved hjælp af employer branding, eller promovere virksomheden med infomercials og spots med call-to-action, så er vi selvfølgelig behjælpelige. Vi er med jer hele vejen i processen.

Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge hos os. Vi har et stort ønske om at levere projekter med hvert deres individuelle udtryk af budskab og brand value. Vi leverer altså højkvalitetsprodukter med fokus på det unikke; i vores butik er der ingen metervarer, i stedet står vi altid klar til at udvikle skræddersyede løsninger.

Mads Søndberg

CEO & Partner

Jens Krohn

Partner

Thomas Hansen

Producer & editor

Jesper Thomasen

Video Producer

Lisbeth Lang

Content Specialist