Hvem er ZoeMe?

LÆR OS BEDRE AT KENDE

HVEM ER ZOEME?

ZoeMe er et multimediebureau, hvis fornemmeste opgave er at supportere små- og mellemstore virksomheder i markedsføring på de sociale medier. Vi leverer top-notch produktioner og services – og vigtigst af alt så elsker vi at producere content med noget på hjertet.

Når I indgår et partnerskab med os, så får I en ekstra spiller med på holdet – og vores fokus er altid på at hjælpe jer med at udvikle den bedste strategi i samarbejde med jer. Vi tager med på rejsen og jubler med, når vi sammen med jer når vores målsætninger!

ZoeMe udtales SoMe.

HISTORIEN BAG

Firmaet blev stiftet af Jesper Thomasen og Jens Krohn i 2019, hvor de begge drev det som direktører af firmaet. I 2020 solgte Jesper sin del og fortsatte som partner og ansat som videoproducer.

I oktober 2020 kom Mads Søndberg til som direktør, og partner i virksomheden.

Sideløbende blev Thomas Hansen ansat i 2021.

Vores team

fire blågrønne prikker på lige linje

Vi er eksperter i videoproduktion til sociale medier og tilbyder reklamefilm, produktvideoer, infomercials, eventvideoer – kendetegnet for vores ydelser er at vi altid har for øje at tilpasse content, sådan at det fungerer optimalt på diverse social media kanaler. Uanset om I er interesserede i at øge brand awareness ved hjælp af employer branding, eller promovere virksomheden med infomercials og spots med call-to-action, så er vi selvfølgelig behjælpelige. Vi er med jer hele vejen i processen.

Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge hos os. Vi har et stort ønske om at levere projekter med hvert deres individuelle udtryk af budskab og brand value. Vi leverer altså højkvalitetsprodukter med fokus på det unikke; i vores butik er der ingen metervarer, i stedet står vi altid klar til at udvikle skræddersyede løsninger.

Jesper Thomasen

PARTNER & VIDEOGRAF

Mads Søndberg

PARTNER & DIREKTØR

ZoeMe logo med fire prikker under

Sara H. Bohmann

Praktikant 

Thomas N. Hansen

PARTNER & VIDEOGRAF

Et billede af Jens krohn

Jens Krohn

PARTNER

ZoeMe logo med fire prikker under

Dig?

MEDARBEJDER HOS ZOEME

Bliv kontaktet

fire blågrønne prikker på lige linje

Har du brug for videoproduktion eller hjælp til de sociale medier? Så skriv dig op og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Mads Søndberg