Hvem er ZoeMe?

LÆR OS BEDRE AT KENDE

HVEM ER ZOEME?

ZoeMe er et multimediebureau, hvis fornemmeste opgave er at supportere små- og mellemstore virksomheder i markedsføring på de sociale medier. Vi leverer top-notch produktioner og services – og vigtigst af alt så elsker vi at producere content med noget på hjertet.

Når I indgår et partnerskab med os, så får I en ekstra spiller med på holdet – og vores fokus er altid på at hjælpe jer med at udvikle den bedste strategi i samarbejde med jer. Vi tager med på rejsen og jubler med, når vi sammen med jer når vores målsætninger!

Vores team

fire blågrønne prikker på lige linje

Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge hos os. Vi har et stort ønske om at levere projekter med hvert deres individuelle udtryk af budskab og brand value. Vi leverer altså højkvalitetsprodukter med fokus på det unikke; i vores butik er der ingen metervarer, i stedet står vi altid klar til at udvikle skræddersyede løsninger.

Vi er eksperter i videoproduktion og markedsføring på sociale medier og tilbyder reklamefilm, produktvideoer, infomercials, eventvideoer, profilfilm og meget mere – kendetegnet for vores ydelser er at vi altid har for øje at tilpasse content, sådan at det fungerer optimalt i forhold til det ønskede resultat, målsætning og målgruppe

Jesper Thomasen

PARTNER & VIDEOGRAF

Mads Søndberg

PARTNER & SOME SPECIALIST

Claus Søndberg

ASSOCIERET FOTOGRAF

Thomas N. Hansen

PARTNER & VIDEOGRAF

Et billede af Jens krohn

Jens Krohn

PARTNER

ZoeMe logo med fire prikker under

Lisbeth

CONTENT

Bliv kontaktet

fire blågrønne prikker på lige linje

Har du brug for videoproduktion eller hjælp til de sociale medier? Så skriv dig op og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Mads Søndberg