fbpx

Facebook eksperter

Vi kan tillade, at kalde os selv for eksperter i Facebook Marketing

Kunderejsen i fokus

Vi tager altid afsæt i jeres nuværende marketing aktiviteter

Øg salget med FB 

Facebook kan skabe leads og salg til næsten alle typer af forretning

Facebook annoncering 

Skab synlighed med Facebook annoncering

Facebook er verdens største sociale medie. Dette gør plaformen attraktiv ift. annoncering.

Blueprint Certified

Vi er Facebook Blueprint certified, som sikrer jer de bedste resultater.

Facebook Remarketing

Facebook er yderst effektiv, når vi snakker om remarketing.

Hvad er Facebook annoncering?

Facebook er verdens største sociale medie, og platformen er også utrolig attraktiv i forhold til annoncering. Lad os lige slå én ting fast fra start – Facebook annoncering er ikke kun for B2C virksomheder – og god annoncering på Facebook virker på alle produkter, faggrupper og mennesker. 

Hvor Linkedin annoncering er fremragende til at lave en målrettet indsats på bestemte og nye potentielle virksomheder, så er Facebook ideel til remarketing annoncering. 

Annoncering på Facebook

En stor del af Danmarks befolkning er på Facebook – faktisk er omkring 70% af den danske befolkning i dag på Facebook – og det gælder også beslutningstagere. Det betyder også, at I med Facebook kan få fingrene i et effektivt værktøj til at nå ud til eksisterende såvel som nye potentielle kunder. 

Den organiske rækkevidde på Facebook er faldende, men det betyder ikke, at mediet ikke rummer spændende muligheder for effektiv annoncering. Remarketing på Facebook er en stærk metode, når I skal holde tråd med potentielle kunder, da I her kan sende stærke budskaber ud til de mennesker, som allerede har været inde at lure på jeres webside uden at foretage en handling – I kan altså bedre bearbejde jeres leads og skabe indsigt, før der skabes kontakt.

Skal vi hjælpe dig med Facebook?

Udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt. Priser fra 3.995 kr./md.

Hvorfor vælge ZoeMe som partner til Facebook annoncering?

Hos ZoeMe er vi et lille, men skarpt team af specialister, der sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed med Facebook annoncering. I et tæt samarbejde med jeres virksomhed, vil vi kunne hjælpe jer med at udvikle den Facebook strategi, der passer til netop jeres virksomhed. 

På baggrund af dine ønsker og mål udvælger vi de annonceformater, der har bedst effekt for netop jeres virksomhed, så I får mest muligt ud af jeres Facebook annoncering. Hvis du og din virksomhed har brug for sparring, eller du har lyst til at høre mere om de mange muligheder for at annoncere på Facebook så kontakt os på 7196 5637

Hvad kan Facebook ads?

Du er altid velkommen til at kontakte os via
Facebook annoncering for E-commerces

Driver du en webshop med fokus på B2C? Så er Facebook helt ideelt for dig. Facebooks funktioner passer rigtig godt til e-commerce, hvor vi blandt andet kan sikre, at vi præsentere relevante produkter for de rigtige personer på det tidspunkt, hvor de er mest tilbøjelige til at købe. 

Facebook annoncering for B2B

Driver du en forretning med fokus på Business-to-Business, så benytter du måske allerede Facebook annoncering i dag. Hvis ikke, så lad os tage en uforpligtende dialog. 

Remarketing via Facebook

Facebook remarketing kommer man aldrig uden om. Facebook remarketing er en vigtig del af et hvert marketingmix.