fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Bliv ekspert i LinkedIn annoncering
med vores kursus

EMPLOYEER BRANDING | ANNONCERING

Skræddersyet LinkedIn kursus

fire blågrønne prikker på lige linje

Et LinkedIn kursus er til dig for dig, der ønsker at lære hvordan du kan benytte platformen, som et effektivt værktøj til at markedsføre din virksomhed og tiltrække potentielle kunder. Hos Zoeme afholder vi LinkedIn kurser for både én eller flere personer. Med et kursus hos os kan du styrke din virksomheds marketing evner på LinkedIn. Desuden vil vi give dig det nøjagtige kendskab til LinkedIn og dets mange funktioner og muligheder, som kan være fordelagtigt til din fremtidige markedsføringsstrategi.

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk. Platformen må desuden siges at være blevet markedsstandarden for, hvor vi har vores netværk digitalt og kan finde oplysninger om hinandens arbejdsliv. Hvis du ikke allerede har det nødvendige kendskab til LinkedIn kan du få det i dag på et af vores mange LinkedIn kurser. Kontakt os helt uforpligtende og lad os i fællesskab finde ud af, hvad du og din virksomhed har brug for hjælp til.

På et LinkedIn kursus hos Zoeme opnår du en forståelse for, hvordan du får det optimale ud af LinkedIn og udnytter dets mange muligheder. På kurset lærer du desuden, hvordan du kan bruge platformen til at profilere din virksomhed. Endvidere får du en forståelse for, hvordan du via indledende aktiviteter kan skaffe følgere til din virksomhed og hvordan du arbejder med opdateringer og LinkedIn annoncering. 

Du får tillige kendskab til, hvordan du kan rådgive dine medarbejdere i deres brug af LinkedIn.

Vi tilbyder både online og fysiske kurser, hvorfor du har rig mulighed for at deltage til et af vores mange LinkedIn kurser. Kurset kan opbygges således, at det afholdes én gang af ca. 3 timer eller over flere omgange.

Det kan desuden tilrettelægges til hele virksomheden eller blot til enkelte personer. Dette er helt op til jeres virksomhed. Sagt med andre ord – vi skræddersyer altid forløbet til den enkelte ud fra kompetencer, erfaring og læreevne.

Den gode LinkedIn profil

fire blågrønne prikker på lige linje

Du har en profil på LinkedIn. Du ved måske ikke helt hvordan den skal bruges eller har svært ved at finde ud af hvad du skal dele? Hvis du kan nikke genkendende til denne problematik vil et LinkedIn kursus være helt ideelt for dig.

Den gode LinkedIn profil kræver, at du er bekendt med en masse af platformens mange funktioner. Derfor kan et LinkedIn kursus muligvis være vejen frem, hvis du ønsker at arbejde strategisk med et af verdens største sociale medier. Vidste du, at I Danmark er mere end 2.000.000 personer på LinkedIn? Det betyder også, at der grundet det høje brugerantal er uanede muligheder for at markedsføre og brande dig selv, dit produkt eller din virksomhed til andre relevante brugere. 

Hos Zoeme er vi specialister i LinkedIn, hvorfor vi med en af vores mange kurser kan give dig den nyeste viden om salg og markedsføring på LinkedIn. 

Et LinkedIn kursus hos Zoeme

fire blågrønne prikker på lige linje

På et LinkedIn kursus hos Zoeme får du en masse redskaber til, hvordan du fremover kan benytte platformens mange funktioner til at øge din virksomheds tilgang. Hovedformålet på kurset er at styrke din virksomhed på LinkedIn. Nedenfor kan du læse mere specifikt omkring, hvilke funktioner du vil lære om på et kursus hos os:

  • Virksomhedstiltag 
  • Effektiv og målrettet LinkedIn-annoncering
  • Værdifulde kunderelationer
  • Virksomhedens digitale strategi 

Virksomhedstiltag

En af de vigtigste ting du bør vide, når du beskæftiger dig med LinkedIn er, hvordan du gennem forskellige virksomhedstiltag og professionelle strategier kan gøre din virksomhed synlig på LinkedIn. Dette er en af de ting, som et LinkedIn kursus hos Zoeme vil centrere sig om. Du vil desuden lære, hvordan du kan benytte verdens største professionelle netværk til at øge din virksomheds troværdighed samt hvordan du profilerer virksomheden og dens medarbejdere, som eksperter inden for jeres område. 

Med styr på ovenstående kan du være helt sikker på, at din virksomhed benytter de rette tiltag på LinkedIn. Udover disse tiltag findes der et hav af muligheder og funktioner, som du bør benytte eller i hvert fald være bekendt med, hvis du vil øge fremgangen for din virksomhed. Disse kan du læse mere om nedenfor.

Værdifulde kunderelationer

En af de vigtigste ting, som bruger af LinkedIn er at skabe værdifulde kunderelationer. Dette fordi disse relationer er dem din virksomhed skal “leve af”. Derfor vil du på kurset lære, hvordan du skaber værdifulde kunderelationer. Du lærer desuden, hvordan du får det størst mulige udbytte af dine følgere, og hvordan du sikrer engagement på dine opslag. Du vil også lære, hvordan du systematisk kan arbejde med dit indhold for at få flere “fans”.

Hvis du allerede nu tænker, at et LinkedIn kursus kunne være relevant for din virksomhed, så kontakt os helt uforpligtende i dag. Vi finder i fællesskab frem til din løsning der dækker dine ønsker og behov bedst muligt. Vi afholder some kurser, herunder med afsæt i LinkedIn til enhver virksomhed.  

Effektiv og målrettet LinkedIn annoncering

På LinkedIn er det muligt at ramme din specifikke målgruppe med en effektiv LinkedIn-annoncering. På platformen har du mulighed for at udbrede kendskabet til din virksomhed henvendt en specifik målgruppe. På samme måde er det muligt at bringe et eller flere budskaber ud til relevante personer eller virksomheder. På et LinkedIn kursus hos os, vil du i den forbindelse lære, hvordan du bør arbejde med annoncering på LinkedIn. Du vil også lære, hvordan du kan arbejde med segmentering og målrette din annoncering mod en bestemt målgruppe.

LinkedIn gør det muligt at målrette annonceringer mod relevante brugere ud fra oplysninger, som de selv har angivet. Dette betyder helt konkret, at du for eksempel har mulighed for at rette din annoncering mod et bestemt erhverv, stillingsbetegnelser, områder eller interesser. Dette er kun nogle af de få målgrupper du kan benytte på LinkedIn. Der er nærmest ingen grænser for, hvordan du kan målrette din annoncering. På den måde vil du aldrig risikere at annoncere til irrelevante personer. Din LinkedIn annoncering vil således altid være henvendt mod relevante personer eller grupper. 

Hvis du ønsker at lære om avanceret annoncering, segmentering og målretning, så du kan ramme den ønskede målgruppe er et LinkedIn kursus hos Zoeme en glimrende idé. 

Hvad koster et kursus i Linkedin annoncering?

fire blågrønne prikker på lige linje

Det er ikke kun vigtigt, at du selv har kendskab til LinkedIn. Dine medarbejdere er mindst lige så vigtige. Derfor vil du på kurset blive undervist i, hvordan du bør rådgive dine medarbejdere i deres brug af LinkedIn og ikke mindst hvordan deres adfærd kan bidrage til virksomhedens digitale strategi. Ved at engagere dine medarbejdere er det også muligt at nå ud til mange flere. Endvidere vil du på kurset lære om værktøjer, som vil være fordelagtige at anvende i ønsket om at holde øje med eventuelle konkurrenter. 

Hvis du ønsker at skabe synlighed med LinkedIn kan vi hjælpe dig med et kursus i verdens største online netværk!

Brug for hjælp?

fire blågrønne prikker på lige linje

Kontakt os og vi kan hjælpe dig med dine Facebook Ads og din markedsføring af disse.

Mads Søndberg

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder