FAQ

RÅDGIVNING | VIDEOPRODUKTION | MARKEDSFØRING

Ofte stillede spørgsmål

Fire mørkeblå prikker på lige linje

Vi har her samlet en række af de spørgsmål, som ofte går igen og igen, når vi har indledende eller løbende dialoger med vores nuværende og fremtidige kunder og samarbejdspartnere. 

Videoproduktion er ikke en metervare. Derfor kan det være svært at svare direkte på spørgsmålet, da det afhænger af en række faktorer, som længde, formål, antal, lokation mv. 

Vores priser starter fra 7.495 kr. 

På under 1 minut kan du få en estimeret pris på din ønskede videoproduktion via vores prisberegner

Ofte har du en BETA version inden for få dage efter produktionsdagen. Vi bestræber os på at have en BETA versioner klar til jeres gennemgang senest 7 dage efter produktion. 

Kort fortalt, så siger billeder som bekendt mere end 1.000 ord. Video bidrager til synligheden i det Google ranker video højt.

Herudover virker video tillidsskabende over for jeres målgruppe, da potentielle kunder har mulighed for at kigge med “bag om virksomheden”. 

I princippet jo. Man kan gøre alt selv. Du kan også selv bygge dit hus eller reparerer din bil. 

Mange foretrækker at få det lavet professionelt, da det i de fleste tilfælde giver et markant bedre resultat, som også opnår en højere interaktionsrate, samt et mere professionelt udtryk for din virksomhed. Dårlig video kan sagtens påvirke din forretningsudtryk negativt. 

Har du en fast aftale hos os på enten videoproduktion eller social media marketing, som Facebook eller linkedin annoncering, så arbejder vi ikke med binding. Vi arbejder udelukkende med en opsigelse, der hedder, løbende måned + 30 dage. 

Vi arbejder ikke med lange bindinger på 3,6 eller 12 måneder, da vi forventer, at med en god dialog og kommunikation, samt gode resultater, så er binding unødvendigt for lange og gode samarbejdsforhold. 

Brug for hjælp?

Fire mørkeblå prikker på lige linje
Mads Søndberg