fbpx

Priser på videoproduktion

Beregn pris på videoproduktion

Ønsker du at modtage en estimeret pris på dit kommende videoprojekt? Så brug og udfyld formularen her og du får en pris retur inden for 24 timer. Ofte inden for meget kortere tid. 

Priser på videoproduktion starter fra 7.500 kr. for en 60 sekunders videoproduktion. Prisen for præsentation- og reklamevideo starter fra 10.000 kr., hvor standard længden 60 sekunder. 

Hos ZoeMe ApS producerer vi alt fra reportagefilm til event-, profil-, og reklamevideo. Vi har uddannede fotografer, som hver i sær har mere end 15 års erfaring og har arbejdet for større mediehuse i Danmark. 

Eksempel på SoMe video

Vil du gerne fortælle dit budskab på en visuel måde? Så kan vi hjælpe jer med det. Vores team står altid klar til at hjælpe med både store og små produktioner. 

Eksempel på Produktvideo

Video er et stærkt værktøj til kommunikation og fremvisning af produkter. Vores fotografer er yderst kompetente inden for produktion af produktvideoer.

Eksempel på Profilvideo

Jo mere vi optager hos jer, jo billigere bliver styk prisen per video for jer. . Simplere er det ikke. Så ønsker I flere videoer, så anbefaler vi helt klart at de skydes sammen dag og derved kan du holde prisen nede på den samlede produktion.