fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Priser på videoproduktion

fire blågrønne prikker på lige linje

Kontakt os helt uforpligtende for pris på jeres kommende produktion af video- eller reklamefilm. 

Mads Søndberg

Beregn pris på videoproduktion ​

Ønsker du at modtage en estimeret pris på dit kommende videoprojekt? Så brug og udfyld formularen nederst på siden og du får en pris retur inden for 2 minutter. 

Priser på videoproduktion starter fra 7.500 kr. for en 60 sekunders videoproduktion.

Hos ZoeMe ApS producerer vi alt fra reportagefilm til event-, profil-, og reklamevideo. Vi har uddannede fotografer, som hver i sær har mere end 25 års erfaring og har arbejdet for større mediehuse i Danmark. 

TAG JERES VIDEO
TIL NÆSTE NIVEAU

Vi er altid klar på at lave skræddersyede forslag til videoproduktioner ud fra jeres ønsker, krav og budgetter. Ring til mig i dag, så laver vi en god løsning, der passer til jer. 

Ikke-navngivet-1
0
Projekter
0
videoproduktioner
0
droneflyvning

Eksempel på Social Media kampagnefilm

Vil du gerne fortælle dit budskab på en visuel måde? Så kan vi hjælpe jer med det. Vores team står altid klar til at hjælpe med både store og små produktioner. 

Pris fra 7.495 kr.

Eksempel på produktfilm

Video er et stærkt værktøj til kommunikation og fremvisning af produkter. Vores fotografer er yderst kompetente inden for produktion af produktvideoer.

Eksempel på profilfilm

Jo mere vi optager hos jer, jo billigere bliver styk prisen per video for jer. . Simplere er det ikke. Så ønsker I flere videoer, så anbefaler vi helt klart at de skydes sammen dag og derved kan du holde prisen nede på den samlede produktion. 

Priser fra 12.995 kr. 

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder