Præsentationsvideo

Professionel Præsentationsvideo

fire blågrønne prikker på lige linje

Hos ZoeMe har vi løsningen til dig. Vi har stor erfaring med at producerer professionelle præsentationsvideoer, og har sammenlagt MERE end 40 års erfaring indenfor medie- og tv- branchen. Derfor tør vi godt kalde os specialister.

Det er en god idé at have i mente at, vi mennesker husker det visuelle bedre end det skrevne. Ved brug af præsentationsvideo, som afspejler jeres DNA, kommer I også til at fremstå mere troværdige overfor jeres kunder. Oftest bliver salget øget, hos virksomheder der har en præsentationsvideo, hvor kunderne kan gennemskue hvem der står bag virksomhed.

Den gode præsentationsvideo fanger modtagerens interesse og styrker din virksomheds troværdighed, da den viser din virksomhed på en spændende og helt levende måde, hvor du kan få formidlet dit budskab videre.  

Det er DIN mulighed for at skille jer ud

ZoeMe er beliggende i Aalborg, men vi dækker HELE landet. Den tættere relation til eksisterende og potentielle kunder, skabes bl.a. gennem en præsentationsvideo af din virksomheds DNA. Formålet er at skabe troværdighed og give et autentisk indblik i din virksomhed samt det er din mulighed for at I kan skille jer ud.

Videoen skal være med til at gøre nuværende potentielle kunder nysgerrige på hvem I er og hvad I kan tilbyde dem. Alt dette er med til at I kan ramme den rigtige målgruppe og dermed skabe mere vækst.  

Hos ZoeMe kan du altid føle dig tryg

fire blågrønne prikker på lige linje

Vi ved godt det for mange er meget grænseoverskridende at stille sig op foran et kamera, derfor sørger vores dygtige fotografer for, at du og dine medarbejdere altid kan føle sig trygge og afslappet – det handler om tillid. Når du har tillid til fotografen, stråler du af selvtillid, og videoerne signalerer din virksomhed er værd at have tillid til.

Vi hjælper gerne med gode idéer, til hvordan I får den bedste videoer. Vi tror på, grundigt samarbejde mellem vores specialister og dig er vejen til succes. Vi tager ansvar for din virksomhed og skaber professionelle resultater.

Nedenstående viser hvad det er en god ide at overveje inden en præsentationsvideo.

Hvilken virksomhed er I?

Ved at vise hvilken virksomhed I er, vil I styrker din virksomheds troværdighed og det vil hjælpe jer med at formidle jeres budskab videre

Hvad er jeres DNA?

Det er vigtigt at vise medarbejderne bag virksomheden, det vil give en dybere forståelse for jeres DNA

Hvad vi I gerne vise?

Vi kan ikke sige det nok, vi mennesker husker det visuelle bedre end det skrevne. Derfor er det en investering i din virksomhed og jeres fremtid

Hvad koster præsentationsvideo?

Alle vores priser er inklusive videooptagelse og redigering, men prisen afhænger af opgaven, for at give jer den bedste pris, anbefaler vi at du ringer og tager en uforpligtende snak, så kan vi sammen afdække og præcisere jeres behov samt ønsker.

Ring til os på +45 71 74 75 98, eller send en mail til [email protected] og få et skræddersyet tilbud.

Book 30 minutters gratis sparring

Det er helt uforpligtende. Mødet kan både være fysisk og online. 

Bliv kontaktet

fire blågrønne prikker på lige linje

Lad os tage en uforpligtende dialog om jeres ønsker og krav til præsentationsvideo. Vi kommer samtidig med en estimeret pris ud fra samtalen. Vi ser sikkert billigere end du tror. 

Mads Søndberg