Marketing Bureau i Aalborg

fire blågrønne prikker på lige linje

ZoeMe er et marketing & mediebureau beliggende i Aalborg. Vores speciale er videoproduktion, foto og annoncering på Facebook og Linkedin. Kontakt os i dag for uforpligtende samtale.

Mads Søndberg

Marketing Bureau i Aalborg med speciale i SoMe

ZoeMe er et digitalt marketingbureau med begge ben plantet solidt i den nordjyske muld. Vores kontor er beliggende i Aalborg, hvorfra vi på daglig basis løser markedsføringsopgaver, herunder annoncering på sociale medier, videoproduktion og dronefotografering. 

ZoeMe er ikke som andre danske marketing bureauer. Vi har valgt at specialisere os i annoncering på sociale medier krydret med videoproduktion til sociale medier – en unik kombination, der skaber leads, målbar vækst og samtidig driver salg. 

Vi har mere end 10 års erfaring med markedsføring og annoncering på sociale medier, hvilket betyder, at vi er en yderst kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe din virksomhed med at nå jeres målsætning og sikre jer det højest mulige afkast.  

LinkedIn Marketing Bureau i Aalborg

Hos ZoeMe er vi specialister i marketing på LinkedIn, og vi har helt styr på, hvordan I skaber størst mulig succes ved brug af LinkedIn Annoncering

LinkedIn er det største sociale medie i verden rettet specifik mod erhvervsfolk – og mulighederne for B2B virksomheder er her enorme b.la. i forhold til lead-generering. Platformen skiller sig ud fra mange andre SoMe-platforme, særligt grundet de unikke målretningsmuligheder, som man har ved annoncering. Med LinkedIn annoncering har din virksomhed en helt unik mulighed for at vise det rette budskab til de helt rigtige personer – og i sidste ende vil det sikre dig stærke B2B leads. 

Når du vælger ZoeMe som samarbejdspartner, vil vi gennem et tæt samarbejde, dybdegående målgruppe – og adfærdsanalyser, kunne sikre jer de bedste resultater på platformen. 

SoMe Marketing Bureau i Aalborg

Hos ZoeMe er vi eksperter i online annoncering, og med mere end 10 års erfaring indenfor branchen har vi i den grad fat i den lange ende – ja, vi endda gå så langt som at sige, at vi kender formlen til succes på sociale medier. 

Sociale medier har udviklet sig enormt gennem det sidste årti, og de er i dag blevet kilden til information for rigtig mange mennesker. Det betyder også, at de sociale medier således er blevet helt uundværlige annonceringkanaler for både B2C – og B2B virksomheder. 

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange SoMe-platforme, men vi har gjort det nemt for dig, med en kort, præcis gennemgang af et par af de mest brugte platforme. 

Facebook annoncering

er er uendelig mange muligheder for annoncering på Facebook – faktisk så mange, at det for mange virksomheder er svært at knække koden til succesfuld annoncering på Facebook. 

Facebook er meget mere end blot et socialt netværk af forbrugere. Platformen fungerer ydermere som et mødested mellem forbrugere og brands. For de annoncerende virksomheder betyder dette, at de kan møde deres målgruppe i øjenhøjde med specifik og relevant markedsføring. 

Med Facebook annoncering har du ideelle muligheder for at nå ud til din virksomheds eksisterende kunder, men derudover er platformen også perfekt til at finde potentielle nye kunder. Ud fra data om din virksomheds målgruppe kan vi målrette Facebook-annoncer til potentielle nye kunder.  En effektiv annoncering på Facebook kræver indgående kendskab til annonceringsværktøjer, kunder og markedet. Vi hjælper dig med at skabe effektive annoncer baseret på jeres overordnede mål samt grundige markedsundersøgelser. 

Linkedin annoncering

i kan ikke komme uden om LinkedIn som annonceringsplatform for særligt B2B virksomhederne, da denne er et erhvervsrettet socialt netværk. 

LinkedIn er effektiv kanal af flere årsager. Først og fremmest genererer platformen flere leads for B2B-virksomheder end Facebook. Derudover er kanalen også ekstremt effektiv til at styrke virksomhedernes netværk, employer branding og helt overordnede image. 

Hen over de seneste år har LinkedIn været igennem en rivende udvikling – og i kampen for at blive den førende digitale platform for professionel kommunikation har platformen udviklet et hav af brugbare funktioner og services, der kan bruges til annoncering og B2B-marketing. 

LinkedIn er det største sociale medie i verden rettet specifik mod erhvervsfolk – og mulighederne for B2B virksomheder er her enorme b.la. i forhold til lead-generering.

Vi er eksperter indenfor LinkedIn annoncering, og vi står altid klar til at hjælpe med at styrke din virksomhedsprofil. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dine målsætninger.