fbpx
ZoeMe logo i hvidt

3D scanning

EJENDOMME | LOKALER | MARKEDSFØRING

Matterport 3D scanning af ejendom og lokaler

fire røde prikker på lige linje

3D scanning er en revolutionerende teknologi, der ændrer spillets regler indenfor ejendomsbranchen.

Forestil dig muligheden for at træde ind i et rum, uden fysisk at være til stede. Det er lige præcis, hvad 3D scanning tillader os. Med en digital tvilling af en ejendom kan potentielle lejere eller købere navigere gennem rum og etager, som var de virkelig der. Og bedst af alt, det er muligt fra hvad som helst sted i verden, kun et klik væk fra at opleve den næste mulige drømmeadresse.

3D scanning af ejendomme præsenterer en unik fremvisningsmetode, der vækker rummene til live for kunderne. Man får for alvor følelsen af at bevæge sig gennem lokalerne, hvilket kan være en dealbreaker i forhold til traditionelle billeder eller plantegninger. Den realisme, 3D-modellen formidler, er en kraftfuld måde at præsentere ejendommens potentiale på – uden at fysiskt træde ind ad døren.

Derudover er præcisionen i en 3D-model uvurderlig, når det kommer til at planlægge indretning eller ombygning. Med præcise målinger ned til den mindste detalje, kan brugerne f.eks. afgøre, om deres møbler vil passe ind i de nye omgivelser, før de overhovedet flytter ind. Dette giver en følelse af sikkerhed og minimerer risikoen for uventede overraskelser, hvilket kan være altafgørende ved større beslutninger som køb eller leje.

Vores priser

fire røde prikker på lige linje

3.895,-

51-100 kvm
Inkluderet
  • 10 Mattertags
  • Op til 50 scanpoints

6.195,-

101 - 200 kvm
Inkluderet
  • 10 Mattertags
  • Op til 75 scanpoints

7.495,-

201 - 300 kvm
Inkluderet
  • 20 Mattertags
  • Op til 100 scanpoints

8.195,-

301 - 400 kvm
Inkluderet
  • 20 Mattertags
  • Op til 200 scanpoints

1 års fremvisning er inkluderet i priserne. Efterfølgende år faktureres med 250 kr.  pr. ejendom. Kan til en hver tid opsiges. 
Plantegning kan tilkøbes for 300 kr. pr. etage. 
10 ekstra Mattertags kan tilkøbes for 695 kr. 
 Kørsel faktureres 3,79 kr. pr. km. 

Alle priser er eksklusive moms.  

Øget Engagering hos Potentielle Købere med 3D scanning

fire røde prikker på lige linje

Virtuelle rundture fængsler og fascinerer.

Med 3D-scanning af ejendomme opnår vi en interaktiv og involverende markedsføringsstrategi. Den potentielle køber bliver guidet gennem en digital kopi af ejendommen, skabt med stor nøjagtighed. De kan frit bevæge sig rundt, zoome ind og studere detaljer, hvilket højner følelsen af virkelig at være der. Resultatet er en dybdegående oplevelse, som billeder alene ikke kan matche.

Købernes interesse bliver vækket til live.

Imponerende teknologi skaber en ny virkelighed. Med 3D kan kunden udforske hver eneste krog og kige ind i skabene, som var de selv fysisk til stede. Det skaber en unik og huskbar visning, der kan tilskynde til hurtigere beslutningstagning.

En interaktiv rejse gennem ejendommens verden. Ved at tilbyde en virtuel 3D-tur tilgodeser du kundernes behov for detaljeret information og giver dem en forsmag på, hvordan det føles at opholde sig i lokalet. Som ejendomsmægler eller udlejer i 2024 bliver du dermed en pioner inden for digital visning og kundeinddragelse, hvilket positionerer dig foran i konkurrencen.

Kunder kan “besøge” flere boliger virtuelt uden rejsetid. Med en 3D model undgår ejendomsmæglere at arrangere utallige fysiske fremvisninger, som tærer på deres arbejdstid. Klienter filtrerer selv ud fra deres behag. Mæglere siger farvel til forhindringer som trafik og afstande. En virtuel tour kan deles nemt, og kundemøder kan ske online uden ventetid. Forestil dig at afholde visninger 24/7 uden at være til stede. Det giver overflod af tid til andre vigtige opgaver, som personlig køberrådgivning. Effektiviteten ved 3D scanning forvandler fremvisningsproceduren. Ejendomsmæglere kan nu fokusere på salg snarere end logistik.

Bliv kontaktet

fire røde prikker på lige linje

Bliv kontaktet vedrørende 3D Scanning af ejendom, lokaler og huse og lad os sammen finde den løsning, som passer til jer. 

Mads Søndberg

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder