Videoproduktion Aalborg

fire blågrønne prikker på lige linje

Lad os tage en uforpligtende dialog om jeres ønsker og krav til videoproduktionen. Vi kommer samtidig med en estimeret pris ud fra samtalen. Vi ser sikkert billigere end du tror. 

Mads Søndberg

Professionel videoproduktion i Aalborg

ZoeMe er beliggende i Aalborg, men vi dækker hele landet. Video fortæller mere end ord. Mennesker husker det visuelle bedre end det skrevne. Derfor er en reklamefilm en god måde, at komme ud med sit budskab på. Uanset som I vil have en reklamefilm til hjemmesiden, de sociale medier eller blot ønsker en ny reklamefilm, så står vi hos ZoeMe klar til at hjælpe jer. 

Beregn pris

business_center
0
websites
0
Projekter
0
videoproduktioner
0
droneflyvning

Produktion af reklamefilm i Aalborg

Få produceret en reklamefilm til din virksomhed, så skaber I større troværdighed og tillid i markedet. En stor del af befolkningen opfanger, forstår og husker en reklamefilm bedre end almindelige billeder og tekst. Det skyldes bl.a. at man arbejder meget med det visuelle element i video.

Hvad koster videoproduktion i Aalborg?

For at give jer den bedste pris på produktion af reklamefilm i Aalborg, så anbefaler vi at I ringer og tager en uforpligtende snak, så vi sammen kan afdække og præcisere jeres behov. Du kan også udregne en estimeret pris på under 2 minutter ved at benytte vores prisberegner.

Dronevideo og dronefoto

Vi råder over 3 forskellige droner, hvilket betyder, at vi altid kan have en drone med på optagelse. Uanset om I ønsker dronefoto eller dronevideo i Aalborg, så kan vi klare opgaven for jer. 

Undertekster på video

Ønsker I jeres video tekstet? Vi tilbyder altid at brænde undertekster direkte på videoen, hvis det ønskes. Herudover tilbyder vi også at lave en tilpasses SRT-fil, som bl.a. kan bruges på YouTube, Facebook og Linkedin. 

Distribution af video produktion

Udover videoproduktion tilbyder vi også annoncering på sociale medier. Vi har et tæt samarbejde med Facebook og Linkedin, hvilket sikrer at vi altid kan hjælpe med at give jeres video mest mulig synlighed på SoMe.