Linkedin Konsulent

fire blågrønne prikker på lige linje

Er du på udkig efter en LinkedIn konsulent eller forsøger du at finde svar på, hvorledes en professionel LinkedIn konsulent kan hjælpe din virksomhed? I såfald er du kommet til det helt rette sted. 

Nedenfor svarer vi netop på hvilke fordele du kan drage stor nytte af, hvis du får professionel konsulenthjælp. Vi guider dig desuden i hvilke annoncetyper du bør vælge til din virksomhed. Har du yderligere spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Mads Søndberg

Hvad er en konsulent?

Når du slår betegnelsen konsulent op på google, finder du beskrivelsen af en person, der rådgiver andre inden for et bestemt ekspertiseområde. Ordet stammer fra det latinske ord consultare, som direkte oversat, betyder at ”konsultere” eller ”spørge om råd”. Dette er akkurat hvad du kan, hvis du benytter os, som din virksomheds foretrukne LinkedIn konsulent.

Gennem vores mange års erfaring er vi naturligvis bekendt med at rejsen, specielt inden for marketing og iværksætteri på tidspunkter kan vise sig at have brug for en hjælpende hånd. En slags kompas, som viser vej og som kan fortælle dig, om du bevæger dig i den rigtige retning. En konsulent kan i høj grad fungere som dit kompas og hjælpe dig med at blive på den rigtige vej mod succes. Hvis dit mål er at bruge LinkedIn til at booste din karriere eller hjælpe din virksomhed med at vokse, er det helt naturligt at hente hjælp udefra, for på bedst mulig måde at kunne navigere i LinkedIns professionelle landskab.

Der må siges at være mange forskellige måder, hvorpå du kan udnytte det sociale netværks massive rækkevidde. Processen kan dog være kompliceret, hvis du ikke ligefrem vil definere dig selv som en LinkedIn ekspert. Med en LinkedIn konsulent fra Zoeme får du en guide, der forstår præcis hvordan LinkedIn fungerer og ikke mindst kan løse dine ønsker for din virksomheds fremtid. Leder du efter den rette LinkedIn ekspertise er du således kommet til det helt rigtige sted. Vi viser dig, hvordan du får mest muligt ud af LinkedIn, så din virksomhed kan opnå de bedste resultater.

LinkedIn konsulent hos Zoeme

Hos Zoeme hjælper vi til dagligt virksomheder med at skabe større synlighed på LinkedIn. Dette sker både gennem organiske opslag og LinkedIn annoncering. Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til eller sparring omkring, kan vi med sikkerhed være dig behjælpelig. Vi kan både fungere som din rådgiver eller konsulent men hvis du foretrækker, kan vi også være den udførende part. Vores konsulentpakker skræddersyes til hver enkelt kunde ud fra den enkeltes behov og ønsker. Derfor tilbyder vi også både timepriser, klippekortsløsninger og løbende månedsabonnementer. Det hele er op til dig som kunde, hvilken betalingsløsning du foretrækker. Du kan læse meget mere om de forskellige løsninger nederst på siden.

Som din LinkedIn konsulent er vores største interesse således at hjælpe dig på vej i det professionelle LinkedIn univers. Er du på udkig efter en LinkedIn konsulent, som kan sparke gang i din virksomhed, så kan vi være din rette samarbejdspartner.

Vores priser

Fire mørkeblå prikker på lige linje

9.950,-

10 timer
Pakken består af:
 • Rådgivning
 • Indblik i brugte timer
 • En til en sparring

22.375,-

25 timer
Pakken består af:
 • Rådgivning
 • Indblik i brugte timer
 • Ad hoc opgaver

33.960,-

40 timer
Pakken består af:
 • Rådgivning
 • Indblik i brugte timer
 • Hjælp til strategi
 • Uddannelse af medarbejdere
 • Opsætning af kampagner

Benyt LinkedIn som din foretrukne markedsføringsstrategi

Vi kan ikke komme uden om, at de sociale medier optræder som en større og mere fyldestgørende del af vores hverdag. Dette må siges at være mere end nogensinde før. Derfor er det naturligvis helt centralt at anvende de sociale medier i din markedsføringsstrategi, når du vil nå ud til dine kunder. På de sociale platforme kan man nemlig nå ud til rigtig mange potentielle kunder i mange forskellige segmenter.

Alle sociale platforme har hver deres styrker og svagheder. Der er dog ingen tvivl om, at LinkedIn med sine 610 millioner brugere gemmer på et hav af potentiale, når det kommer til markedsføringsstrategi. Platformen må siges at være et professionelt orienteret medie, hvor især forretningsnetværk er i højsædet. Ved at arbejde strategisk med LinkedIn kan du igennem knivskarpe segmenteringer inden for B2B-markedsføring opnå høje, relevante annonceringsresultater, som i sammenspil med andre trafikkanaler kan skabe endnu mere værdi og endnu flere resultater for din virksomhed.

LinkedIn Campaign Manager

inkedIn er bygget op om at udvikle forretnings- og professionelle relationer, så platformens brugere kan udvide deres netværk, generere kundeemner, finde nye muligheder og ikke mindst øge deres omsætning. Dette kan dog kun blive en realitet, hvis du er klar over, hvordan du bruger LinkedIn marketingstrategier. Har du ikke har et udvidet overblik og kendskab til LinkedIn kan du hente hjælpen udefra i form af en konsulent, der kan skabe en solid plan, der er baseret på dine mål. Hvis du føler dig fast i dit professionelle liv, har du måske brug for ekspertvejledning og støtte. Book os som din LinkedIn konsulent i dag!

På LinkedIn annonceres der gennem Campaign Manager, der ligesom Facebook Business Manager er hvor du styrer din virksomheds annoncering. Med Campaign Manager kan du angive et budget, vælge mål (klik vs. visninger) og have fuldstændig kontrol over din kampagnes tidslinje. Derudover indeholder platformen flere funktioner designet til at hjælpe dig med at nå dine annonceringsmål: Dynamisk visuel rapportering, der genberegner og kun viser de data, der matcher dine søge- og filterindstillinger.

Hvis du ikke benytter LinkedIn aktivt som din fortrukne markedsføringsstrategi går du glip af nogle fantastiske muligheder for karriere- og virksomhedsvækst. At kende potentialet i LinkedIn er kun det første trin på en ellers bred vifte af funktioner og muligheder. At foretage de rigtige ændringer på din virksomhedsprofil må i høj grad siges at være det, der bringer din virksomhed til næste niveau. En LinkedIn konsulent kan hjælpe dig med at implementere disse ændringer og ikke mindst komme med forslag til yderligere. Dermed vil du som virksomhed være sikker på, at du træffer de rigtige beslutninger og ikke mindst målretter tiltagene mod de rigtige og mest relevante kundeemner. En konsulent kan også give din virksomhed en vis objektivitet, hvilket i nogle tilfælde kan være en stor fordel eftersom at dette kan tilføje nye perspektiver til og på din virksomhed. Disse indsigter kan hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger fremadrettet.

Kender du ikke jeres potentiale på Linkedin?

Og er du i tvivl om, hvilke resultater der kan skabes for jeres forretning? Kontakt os helt uforpligtende og vi laver en potentiale beregning for netop jeres forretning. 

Vi sidder klar mellem 09:00 – 17:00

Hvilke annoncetyper bør jeg benytte på min LinkedIn profil?

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt skrifteligt indhold eller videoer vil passe bedst til din markedsføring. Måske kan du også drage fordel af at benytte begge annoncetyper. Disse overvejelser og ikke mindst beslutninger kan du med fordel få din LinkedIn konsulent til at hjælpe dig med. Med afsæt i dit valg af annoncetype må du heller ikke glemme at bruge SEO, når du poster indhold. Din LinkedIn konsulent kan give dig endnu flere nyttige råd, som du med fordel kan drage nytte af, når det kommer til content marketing.

Når du foretager dine ændringer på din LinkedIn konto er det afgørende at du formår at forblive i overensstemmelse med dit brand. Konsistens er i høj grad nøglen, hvis du vil have dit brand til at blive mindeværdigt og umiddelbart genkendeligt. Dette inkluderer også den måde, du skriver dit indhold samt du måde du interager og ikke mindst præsenterer dig selv online, herunder de mindste detaljer såsom dine farver, beskeder og opfordringer bør afspejle din virksomheds brand. Brandmarkedsføring er en langsigtet strategi, der kan betale sig i stor stil, for når folk er udsat for din virksomhed, vil de være i stand til at huske det, uanset hvor mange konkurrerende mærker der er. Dit brand er din identitet, og det vil hjælpe dig med at skille dig ud i havet af konkurrenter.

Der er således mange måder, hvorpå en konsulent kan hjælpe dig med din LinkedIn konto. Kontakt os hos Zoeme i dag helt uforpligtende og lad os i fællesskab finde frem til, hvordan vi kan hjælpe dig!