Book gratis sparring

fire blågrønne prikker på lige linje

Sparringen tager den tid der er behov for, hvor vi drøfter dine behov og ønsker til professionel online markedsføring af din virksomhed samt svarer på dine spørgsmål.

Vi kommer samtidigt med en estimeret pris ud fra samtalen, hvis dette ønskes. Det gælder både video og online markedsføring.

Mads Søndberg

Professionel online markedsføring - vi står klar til at rådgive jer

Hos os får du professionel hjælp, sparring og vi står altid klar til at skræddersy en løsning der passer til dig og DIN virksomhed til attraktive priser. Vi er eksperter i professionel online markedsføring på platforme som Linkedin annoncering, Facebook og SnapChat, samt videoproduktion, reklamefilm, produktvideoer og dronefotografering. 

Professionel videoproduktion

ZoeMe er beliggende i Aalborg, men vi dækker HELE landet. Vores professionel videoproduktion er for dig der ønsker at formidle dit budskab videre, uanset om det er til en hjemmeside, sociale medier eller andre platforme. Hos os har vi sammenlagt MERE end 40 års erfaring indenfor medie- og tv- branchen og er derfor altid klar på nye og spændende udfordringer.

Når man som virksomhed skal vælge markedsføringsstrategi, er det en god idé at have i mente at, vi mennesker husker det visuelle bedre end det skrevne. Derfor anbefaler vi altid at tænke videoproduktion med ind i sit marketingmix. 

Book uforpligtende
sparring i dag

Brug for hjælp til Facebook og LinkedIn annoncering?

Vidste du at vi hos ZoeMe er Facebook Blueprint Certified? Vi kan hjælpe med at udvikle den Facebook strategi og annonceformat, der har bedst effekt på netop DIN virksomhed.

Vi er også Certified LinkedIn Marketing Insiders, der gør vi har en dybdegående viden om LinkedIn annoncering og marketing. Vi er specialister i at opsætte og administrere annoncering på LinkedIn. Med andre ord betyder det også at vi kan hjælpe dig med målretningsmuligheder og analyseværktøjer samt at være i stand til at planlægge, implementere og optimere annoncekampagner på LinkedIn.

Hvad koster online markedsføring og videoproduktion?

For at give jer den bedste pris på online markedsføring og videoproduktion, anbefaler vi at du ringer og tager en uforpligtende snak, så kan vi sammen afdække og præcisere jeres behov samt ønsker. Din estimeret pris på en reklamefilm, rekrutteringsfilm eller anden videoproduktion kan også nemt udregnes på under 2 minutter via vores prisberegner eller ring til os på +45 71 74 75 98 og få et skræddersyet tilbud. 

Billede af havnen oppefra

Præsentastionsvideo

En præsentationsvideo styrker virksomheds troværdighed og skaber øget genkendelighed overfor potentielle kunder.

Et billede af at der tegnes på et papir ift. et interface

TV2 Play annoncering

Ram over 1.9 milloner danskere med en effektiv reklamefilm. TV2 Play annoncering er billigere end de fleste tror.

zoeme-logo-in-hand-linkedin-marketing

Klippekortsløsninger

Vi tilbyder klippekortsløsninger til eksekvering, analysearbejde og rådgivning inden for online markedsføring.

Billede af Mads som står og fremlægger foran andre

Content Produktion

Styrk jeres online annoncering med skræddersyet content, som tilpasses jeres brand og produkt. Se vores løsninger her.