Videoproduktion Frederikshavn

fire blågrønne prikker på lige linje

Lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres ønsker og krav til videoproduktionen og lad os samtidig komme med et prisoverslag – vi er sikkert billigere end du tror. 

Mads Søndberg

Professionel videoproduktion i Frederikshavn

Få lavet videoproduktion i Frederikshavn som jeres kunder og brugere vil elske. Video som I kan bruge igen og igen, som samtidig kan være med til at sikre jer en højere omsætning. 

Vores fornemmeste opgave er at lave videoproduktioner, som indeholder jeres virksomheds DNA og producere video, som opfylder jeres behov. 

Projekter
0
videoproduktioner
0
droneflyvning
0

Produktion af reklamefilm i Frederikshavn

Med en video produceret af ZoeMe får du en professionel video, som afspejler din virksomheds DNA og video som skaber troværdighed ved jeres kunder. Video er et super vigtigt element til jeres markedsføring. kommer til at fremstå troværdige over for potentielle kunder med en professionel video produktion og reklamefilm. 

Hvad koster videoproduktion i Frederikshavn?

For at give jer den bedste pris på produktion af reklamefilm i Frederikshavn, så anbefaler vi at I ringer og tager en uforpligtende snak, så vi sammen kan afdække og præcisere jeres behov.

Dronevideo og dronefoto

Vi råder og flere forskellige typer af droner til forskellige video og fotoopgaver. Uanset om I ønsker dronefoto eller dronevideo fra Hadsund eller omegn, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi var i top 5% af dem, som fløj mest med drone i 2021, så vi ved, hvad vi laver.

Undertekster på video

Ønsker I jeres video tekstet? Vi tilbyder altid at brænde undertekster direkte på videoen, hvis det ønskes. Brændte undertekster, som vi kalder det. Herudover tilbyder vi også at lave en tilpasses SRT-fil, som bl.a. kan bruges på Linkedin. 

TV2 Play Reklamefilm Herning

Hos ZoeMe opfylder vi kravende til produktionen, hvorfor du trygt kan overlade både produktionen og medieplanlægningen til os. Vi er totalt genenmsigtige ift., hvad du bruger af mediespend, samt budget til produktionen.

Læs mere om TV2 play annoncering 

Beregn jeres pris her

Ingen videoproduktioner er ens, hvorfor vi heller ikke kan give dig en komplet prisliste over vores produktioner. Vi kan dog fortælle at vores priser starter fra 7.495 kr. Du kan komme nærmere din produktionspris ved at bruge under 60 sekunder på at beregne jeres kommende videoproduktion via vores prisberegner

Reklame- og medieproduktion Nordjylland

ZoeMe dækker hele landet og ingen opgave er hverken for stor eller for lille vores team. Du kan beregne jeres pris nedenfor, via linket, på under 60 sekunder.