fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Fotograf Aalborg

Miljøbilleder | Reklamefoto | Dronefoto

Professionel fotograf - Mere end 25 års erfaring

fire røde prikker på lige linje

ZoeMe er beliggende i Aalborg, men vi dækker HELE landet. Med sammenlagt mere end 40 års erfaring bag kameraet og en fortid i medie- og tv-branchen, tør vi godt love, at vi er erfarende fotografer. Billederne til erhvervsbrug er for dig der ønsker at, vise medarbejderne bag og virksomheden også spiller sammen udadtil.

Det tror vi på giver eksisterende og potentielle kunder det bedste indblik i, hvem I er og en dybere forståelse for jeres DNA. Billederne skaber værdi for din virksomhed og troværdighed for eksisterende og potentielle kunder. Det viser at I er seriøse og professionelle medspillere på markedet. Dvs. at I fremover kan tiltrække den rigtige visuelle opmærksomhed.

Hos ZoeMe leverer vi altid foto af høj kvalitet og til attraktive priser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en ide. Med vores erfaring, vil vi hjælpe dig med at indfri dine drømmefotografier, så I står lidt skarpere.

Billede af en båd ude i vandet

Hos ZoeMe kan du altid føle dig tryg

Vi ved godt det for mange er meget grænseoverskridende at stille sig op foran et kamera evt. til medarbejderportrætter, derfor sørger vores dygtige fotografer for, at du og dine medarbejdere altid kan føle sig trygge og afslappet – det handler om tillid. Når du har tillid til fotografen, stråler du af selvtillid, og billederne signalerer du er værd at have tillid til.

Vi hjælper gerne med gode idéer, til hvordan I får de bedste billeder. Vi tror på, grundigt samarbejde mellem vores specialister og dig er vejen til succes. Vi tager ansvar for din virksomhed og skaber professionelle resultater.

Vi tager alle typer erhvervsbilleder

fire røde prikker på lige linje

Medarbejderportrætter

Skaber værdi for din virksomhed og troværdighed samt øger tilliden for eksisterende og potentielle kunder.

Virksomhedsportrætter

Ønsker I bedre markedsføring? Med portrætterne kan I bruge jeres historie og DNA aktivt.

Miljøbilleder

Er med til at vise den historie I ønsker at fortælle og jeres brand. De professionelle miljøbilleder er med til at profilere din virksomhed.

Produktfotos

Meningen med produktfotos er at de skal fange brugeren, og give dem et udvidet indblik i og omkring produktet.

Reklamefoto

Disse har til formål at, skabe opmærksomhed og en tæt relation mellem dit brand og kunderne. Med andre ord, skal billedet skabe en visuel historie.

Dronefoto

Hos ZoeMe kan vi opfylde dine ønsker, vi har flere typer af droner, til forskellige video og fotoopgaver. Vi er professionelle og i 2021 var vi, i top 5% af dem, som havde fløjet mest med drone. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Hvad koster erhvervsfotografering?

fire røde prikker på lige linje

Alle vores priser er inklusive fotografering og redigering, men prisen afhænger af opgaven, for at give jer den bedste pris, anbefaler vi at du ringer og tager en uforpligtende snak, så kan vi sammen afdække og præcisere jeres behov samt ønsker. Ring til os på +45 71 74 75 98, eller send en mail til [email protected] og få et skræddersyet tilbud.

Book 30 minutters gratis sparring

Det er helt uforpligtende. Mødet kan både være fysisk og online. 

Har du et projekt, som vi skal hjælpe med?

fire røde prikker på lige linje

Ønsker I at få taget erhvervsfotografier? Hos os er ingen opgaver for små, eller store. Lad os tage en gratis og uforpligtende sparringen, hvor vi drøfter dine behov og ønsker til professionel fotografering af dine medarbejdere og din virksomhed.

Vi kommer samtidigt med en estimeret pris ud fra samtalen, hvis dette ønskes.

Mads Søndberg

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder