fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Reklamefilm Skive

fire blågrønne prikker på lige linje

Reklamefilm Skive produceres af ZoeMe. Ønsker I sparring på et muligt videoprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. 

Sparringen tager den tid der er behov for, hvor vi drøfter dine behov og ønsker til professionel reklamefilm af din virksomhed.

Vi kommer samtidigt med en estimeret pris ud fra samtalen, hvis dette ønskes.

Mads Søndberg

Professionel reklamefilm Skive

Vores professionelle reklamefilm er for dig, der ønsker at formidle dit budskab videre, uanset om det er til en hjemmeside, sociale medier eller andre online platforme. Hos os har vi sammenlagt MERE end 40 års erfaring indenfor medie- og tv- branchen og er derfor altid klar på nye og spændende udfordringer.

Når man som virksomhed skal vælge markedsføringsstrategi, er det en god idé at have i mente at, vi mennesker husker det visuelle bedre end det skrevne. Ved brug af professionel reklamefilm, som afspejler jeres DNA, kommer I også til at fremstå mere troværdige overfor jeres kunder.

Video som I kan bruge igen og igen, som samtidig kan være med til at sikre jer en højere omsætning.

0
Projekter
0
videoproduktioner
0
droneflyvning

Vi kan altid hjælpe dig

Få lavet professionel reklamefilm i Skive. Hos ZoeMe får du sparring og vi står altid klar til at skræddersy en løsning der passer til dig og DIN virksomhed til attraktive priser.

Vi er specialister indenfor reklamefilm. Vi tror på, grundigt samarbejde mellem vores specialister og dig er vejen til succes. Vi tager ansvar for din virksomhed og skaber professionelle resultater.

Hvad koster videoproduktion i Skive?

For at give jer den bedste pris på reklamefilm, anbefaler vi at du ringer og tager en uforpligtende snak, så kan vi sammen afdække og præcisere jeres behov samt ønsker.

Dronevideo og dronefoto

Ønsker I dronefoto eller dronevideo fra Skive og omegn? Hos ZoeMe kan vi opfylde dine ønsker, vi har flere typer af droner, til forskellige video og fotoopgaver. Vi er professionelle og i 2021 var vi, i top 5% af dem, som havde fløjet mest med drone. Tøv derfor ikke med at kontakte os.  

Undertekster på video

Skal I bruge undertekster til jeres video? Hvis det ønskes, tilbyder vi altid at brænde underteksterne direkte på videoen. Yderligere, tilbyder ZoeMe også at lave en tilpasset SRT-fil, som bl.a. kan bruges på LinkedIn. Dette gør sig også gældende, hvis I ønsker at uploade videoen til YouTube

TV2 Play Reklamefilm Skive

Du kan trygt overlade produktionen og medieplanlægningen til ZoeMe. Vi opfylder kravene til produktionen og vi er totalt gennemsigtige, ift. hvad du bruger af mediespend, samt budget til produktionen.  

Læs mere om TV2 Play annoncering. 

Beregn jeres pris her

Vores attraktive priser starter fra 7.495 kr., men ingen videoproduktioner er ens. Derfor kan vi ikke give dig en komplet prisliste over vores produktioner. Din estimeret pris kan også nemt udregnes på under 2 minutter via vores prisberegner eller ring til os på +45 71 74 75 98 og få et skræddersyet tilbud.

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder