Videoproduktion Viborg

fire blågrønne prikker på lige linje

Kontakt os i dag på +45 71 74 75 98, eller send en besked til formularen, så svarer vi inden for meget kort tid. Vi har måske allerede tid til din opgave i denne uge.

Mads Søndberg

Professionel videoproduktion i Viborg

Få lavet videoproduktion i Viborg som jeres kunder og brugere elsker. Video som I kan bruge igen og igen, som samtidig kan være med til at sikre jer en højere omsætning. 

Vi laver altid video med noget på hjertet og vores videoproduktioner tager altid afsæt i jeres DNA og behov. Hos ZoeMe producerer vi kampagnefilm, præsentationsvideo, produktvideoer, profilvideo og meget mere. Kort sagt, så laver vi alle typer af videoproduktion og så kan vi leverer video til både TV og internet. 

0
websites
0
Projekter
0
videoproduktioner
0
droneflyvning

Hvad koster videoproduktion i Viborg?

For at give jer den bedste pris på produktion af reklamefilm i Viborg, så anbefaler vi at I ringer og tager en uforpligtende snak, så vi sammen kan afdække og præcisere jeres behov.

Dronevideo og dronfoto

Vi råder over flere forskellige typer af droner til forskellige video og fotoopgaver. Uanset om I ønsker dronefotograf eller dronevideo i Viborg, så står vi hos ZoeMe klar til at udføre opgaven for jer. 

Undertekster på video

Ønsker I jeres video tekstet? Vi tilbyder altid at brænde undertekster direkte på videoen, hvis det ønskes. Brændte undertekster, som vi kalder det. Herudover tilbyder vi også at lave en tilpasset SRT-fil, som bl.a. kan bruges på Linkedin.