fbpx

Videoproduktion til Sociale Medier

Hvis I vælger vores SoMe StartUp Concept pakke, så får I en komplet visuel markedsføringskampagne til jeres sociale medier med kontinuerlig opfølgning. En gang i kvartalet kommer vi ud til en on location opfølgning, hvor vi optager nyt materiale til det kommende kvartal.

Mulighed for tilkøb af bl.a. droneoptagelser, motion grafik og tekstforfatning. 

Herudover står vi for varetagelsen af jeres annoncering på hhv. Facebook og Linkedin.

On location film, still og lydoptagelse

Vi sørger for løbende at producere nyt content til jeres SoMe opslag, stories samt billedekampagner.

Redigering, klip og underlægning

Pakken inkluderer herudover også én unik reklamefilm, der afspejler jeres virksomhedsidentitet, udtryk og visuelle DNA.

Light grafik og tekstning

Der er her mulighed for sekvenser med animeret grafik, hvis det ønskes. Derudover får I hver måned mellem 3 og 5 high-grade stillbilleder til jeres kanaler.

Eksportering til flere formater

Filmen kan bruges på Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube samt jeres hjemmeside. Hertil produceres der på månedlig bases tre videosekvenser/stories af 10-15 sek. varighed.

Hemmeligheden til SoMe Marketing

Facebook eller Linkedin annoncering og produktion af video på månedlig basis.

Vi har skabt en metode, som i samarbejde skaber vi de bedste resultater for jer. Hver måned producerer vi nye videoer og billeder til jer, som vi inkluderer i annonceringen. 

Videoproduktion og annoncering på abonnement.

For kun 7.995 kr. pr. md. producerer vi videoindhold for jer, samtidig med at vi ligger strategien og eksekverer kampagner på jeres Sociale Medier.

Det hele håndteres af vores interne team. Med andre ord – intet outsources til andre samarbejdspartnere. 

Nyt videoindhold hver måned

Vi producerer en præsentationsvideo af jeres virksomhed, som i kan benytte, hvor det giver mening for jer. Herudover producerer vi flere videoer af 15-20 sekunder hver måned, som benyttes i vores social media kampagner. 

Social Media strategi, som sikrer højt afkast

Vi har næsten 10 års erfaring med markedsføring på sociale medier. Det betyder, at vi har et bredt branchekendskab, så vi ved, hvordan vi skal opsætte en kampagne for jer, som sikrer et højt afkast. Uanset om du er B2C Ecommerce eller tech-virksomhed i B2B segmentet.

I samarbejde finder vi ud af om det er Linkedin eller Facebook, som passer bedst til jeres målsætning og profil. 

Skal vi hjælpe jer videre?

Udfyld dine oplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt. Priser fra 7.995 kr./md.

Processen bag Startup Concept

Vi sikrer jer et større afkast og udbytte af jeres markedsføring på Sociale Medier.

Formålet med Startup Concept

Vi sikrer jer, at I hele tiden har video og billeder af jeres forretning, produkter og medarbejdere, som kan bruges i jeres markedsføring generelt og på sociale medier. 

Optagelser on location 

Hver 4 til 12 uge kommer vi ud på jeres lokation og filmer og tager billeder. Videoproduktion til sociale medier – hver måned.

Social Media Marketing

vi har set mange gange, at vores kunder ikke altid får brugt deres gode materiale. Derfor tilbyder vi i forbindelse med Startup Concept, at varetage jeres annoncering på Sociale Medier i samme ombæring. 

Hvorfor Startup Concept?

Vi har udviklet Startup Concept, som et led i at sænke jeres samlede omkostninger til produktion og varetagelse af annoncering, samt videoproduktion. Ved at samle disse ting under Startup Concept kan vi sænke jeres omkostninger, samt øge jeres ROI. 

Priser fra 7.995 kr. md.

Prisen inkluderer videoproduktion til sociale medier, samt varetagelse af annoncering på Facebook og Linkedin. Endelig pris afhænger af jeres ønsker. Marketingbudget eksklusiv.

Kontakt os og hør mere

Gasværksvej 46, 1.tv

9000 Aalborg

Tlf: +(45) 7196 5637