fbpx

Video til hjemmeside

Produktion af video til hjemmeside

ZoeMe har produceret mange videoer til hjemmesider, hvilket betyder at vores fotografer er yderst skarpe til denne disciplin.

Ofte varer en hjemmesidevideo mellem 30 og 60 sekunder.


Pris på videoproduktion til hjemmeside
starter fra 5.000 kr. 

Giv et bedre indblik

Der er flere mennesker, der foretrækker at se en video end læse en længere tekst. Derfor har du større sandsynlighed for at give informationer om og indblik i jeres virksomhed med en video på hjemmesiden. 

Højere google rangering

Google elsker video, hvorfor Google typisk rangerer hjemmesider højere, som benytter video og billeder. Produktion af flere små videoer kan gavne forklaring om jeres services og ydelser.

Vi er med i produktionen

Vores eksperter tager jer i hånden hele vejen. Har I taget beslutning om at I skal have produceret video, men er i tvivl om storyline og indhold? Så tager vi jer gerne i hånden og laver den bedste plan til jer. 

Hurtigere information

Man har kun sine brugers opmærksomhed i meget kort tid. Hvis ikke de lynhurtigt finder det de søger, så er de videre. Det betyder, at der er større sandsynlighed for at fastholde sine brugere, hvis man benytter video.

Ofte stillede spørgsmål til
produktion af hjemmeside video

Hvad koster en hjemmeside video?

Ønsker I en lækker hjemmeside video, som f.eks. skal bruges i headeren, så anbefaler vi 30-60 sekunders video med super fede skud, men uden interview eller sync, men med lækker underlægningsmusik. Dette kan vi lave for 5-7.000 kr. Ønsker en større produktion med interview og sync, så starter vores priser fra 7.500 kr. 

Har i drone?

Vi råder over 4 forskellige droner og alle vores fotografer er certificerede droneoperatører. 

Kan vi udvikle på videoen senere?

Ja det kan I nemt. Vi opbevarer altid alt råmateriale i minimum 1 år, så vi altid har det liggende, hvis I ønsker rettelser eller ønsker at benytte vores skud til nye og kommende videoer.