fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Content

Content eller indhold, dækker over alt det materiale og information, som en virksomhed eller organisation deler med deres målgruppe. Det kan inkludere alt fra billeder og tekst, til video og lyd, og er en central del af en virksomheds marketingstrategi.

LinkedIn og Facebook

Når det kommer til annoncering på LinkedIn og Facebook, spiller content en vigtig rolle. Virksomheder skal skabe relevant og interessant content, der fanger målgruppens opmærksomhed og leder dem hen til annoncen. Dette kan f.eks. være i form af en artikel, en video eller et billede, der præsenteres i et organisk opslag på platformen, og som kan boostes som en annonce. Det øger sandsynligheden for at målgruppen klikker på annoncen og foretager en handling.

Videoproduktion

Professionel videoproduktion er en anden vigtig del af en virksomheds content-strategi. Med en professionel video kan en virksomhed præsentere sig selv, sine produkter og services på en engagerende måde, der kan være med til at skabe mere opmærksomhed omkring virksomheden og øge konverteringsraten.

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder