fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Content mapping

Det er en strategisk proces, hvor man identificerer og planlægger indholdet i en markedsføringskampagne eller en anden form for kommunikation. Fokus kan være at skabe en meningsfuld og effektiv tilstedeværelse på de sociale medier som LinkedIn og Facebook, der understøtter målene i kampagnen.

Hvad er formålet med content mapping?

Formålet med content mapping er at skabe en plan for, hvordan man bedst muligt kan nå ud til sin målgruppe med relevant og engagerende indhold, der styrker virksomhedens brand og bidrager til at nå de overordnede mål i kampagnen.

Hvordan kan man måle effektiviteten af en content mapping strategi?

Effektiviteten af en content mapping strategi kan måles ved at følge nøgleindikatorer, der er relevante for kampagnens mål. Dette kan f.eks. være antallet af visninger, klik, likes eller kommentarer på indholdet, eller konverteringsraten på de specifikke Call to Action knapper, der er inkluderet i kampagnen. Det er vigtigt at løbende justere og optimere indholdet baseret på disse data for at sikre, at kampagnen leverer de ønskede resultater.

LinkedIn og Facebook

Hvordan kan man anvende content mapping i forbindelse med annoncering?

Content mapping kan anvendes i forbindelse med LinkedIn og Facebook annoncering ved at identificere og planlægge indhold, der er relevant og interessant for målgruppen på disse platforme. Det kan f.eks. være at udvikle en serie af blogindlæg, eller videoer, der er målrettet de specifikke segmenter af målgruppen, man ønsker at nå.

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder