Datadrevet Linkedin Bureau

fire blågrønne prikker på lige linje

ZoeMe har et tæt samarbejde med Linkedin Marketing Solutions, som sikrer vores kunder de bedste muligheder for gode resultater. Vi er datadrevet og med performance for øje. 

Mads Søndberg

LinkedIn Bureau Aalborg

ZoeMe er et kreativt marketingbureau med fokus på annoncering, videoproduktion og undervisning.  Én af vores kompetenceområder er LinkedIn Annoncering, hvor vi har nogle af Danmarks dygtigste specialister ansat, som sikrer, at vores kunder opnår optimale resultater hver dag.  

ZoeMe har fast base i den nordjyske hovedstad, Aalborg, hvorfra vi dagligt løser annonceringsopgaver på LinkedIn for kunder i hele Danmark. For os er kundens placering ikke af betydning, vi arbejder altid for at tilbyde fleksible løsninger med fokus på online markedsføring af høj kvalitet.

LinkedIn annoncering pris

Annoncering på LinkedIn har et ry for at være dyrt, og klikpriserne er ofte også markant højere end på henholdsvis Facebook, Google eller Instagram, Men… Og der er et vigtigt men hér. LinkedIn annoncering er faktisk ikke så dyrt, som mange tror. Samtidigt har mediet nogle gedigne fordele, som for mange B2B virksomheder betyder, at annoncering på platformen kan være en rigtig god forretning.   

Hos ZoeMe får du en samarbejdspartner, som hver dag arbejder for at sikre størst muligt succes med dine LinkedIn kampagner, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre det maksimale afkast af dine annoncekroner. Vi har priser fra 3995 kr. md. 

Hvorfor LinkedIn annoncering?

Mulighederne på LinkedIn er enorme, så hvis din virksomhed endnu ikke er på mediet, så er det lige nu, du skal ind at oprette jeres virksomhedsprofil. Platformen er ganske unik, og særligt for B2B virksomheder kan den noget, som ingen andre platforme kan. 

LinkedIn er det største sociale medie i verden for erhvervsfolk. Hvis du er en B2B virksomhed, så er det rigtige gode muligheder for at ramme dine potentielle kunder med annoncering her. Platformen er så absolut én af de bedste, når det kommer til B2B lead-generering:  Målretningsmulighederne og måden du kan ramme din B2B-målgruppe på er markant bedre end på mange andre SoMe platforme, hvilket betyder, at du her har en unik mulighed for at vise det rette budskab til de helt rigtige personer.  

Hos ZoeMe varetager vi mange kunders LinkedIn annoncering.
Har du brug for hjælp til platformen, så er du mere end velkommen til at tage fat på os.