fbpx

Kommunikation & markedsføringpakker på abonnement

En travl og hektisk hverdag med kunder og opgaver er ofte årsagen til, at kommunikations- og marketingaktiviteter bliver nedprioriteret.

Eller måske har I ikke de nødvendige ressourcer til at varetage jeres kommunikations- og marketingopgaver.

Måske har I heller ikke tilstrækkelige kommunikations- og markedsføringsopgaver, som berettiger en fuldtidsansat kommunikations- og marketingsmedarbejder?

Hvis du kan genkende disse scenarier, kan du helt sikkert få glæde af vores abonnementsordning, hvor vi hjælper dig med forskellige kommunikations- og marketingopgaver.

 

 

Vi taler med jeres stemme

Vores abonnement tager udgangspunkt i et tæt
og struktureret samarbejde med jer.
Når vi indgår en aftale, afholder vi et opstartsmøde, hvor jeres behov afdækkes sammen med de fokusområder, som I ønsker prioriteret, herunder emner og overskrifter for det kommende content (storytelling) på jeres sociale medier, pressen, hjemmesiden o.l.


På opstartsmødet og de kvartalsvise møder, fastlægges jeres behov samt indsatsen for de kommende måneder, herunder de fokusområder, som vil være relevante for jeres virksomhed.


Efter opstartsmødest mødes vi typisk én gang om ugen på Teams og fysisk én gang i kvartalet for at drøfte og aftale strategi og planlægning af
nyt content.

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 48 timer

Grundpakker

Abonnementsaftale indgås på månedsbasis og løber for min. 6 måneder. Priserne er månedsvis og ex moms. Aftalen kan til hver en tid opsiges af begge parter med 3 måneders varsel. Betalinger månedsvis forud.

OBS: Opstartsgebyr er én måneds forudbetaling.

Videoproduktion

Den enkelte produktion omfatter udarbejdelse af manuskript, storyboard, optagelse (one location), klipning, danske subtitles, musik og evt. srt-file samt transport max. 150 km (herudover statens takster). 

Abonnementsaftalen indgås på månedsbasis og løber for min. 6 måneder

For nærmere oplysninger om abonnementsaftale og videoproduktion kontakt enten:

Andreas Albæk

Partner & Adm. Direktør

Mobil: +45 2819 6672

Email: [email protected]

ZoeMe Logo

Mads Søndberg 

CEO & Partner

Mobil: +45 71 74 75 98

Email: [email protected]