fbpx
ZoeMe logo i hvidt

Facebook annoncering

RESULTATER HELT UDEN BINDING

Hvordan arbejder vi med Facebook?

fire blågrønne prikker på lige linje

Der er utroligt stor forskel på, hvordan man arbejder med Facebook annoncering. Særligt, hvis man samarbejder med et bureau. Du kender det sikkert i forvejen fra bureausamarbejde. Du ved ikke præcist, hvad du får for dine penge og så er du sikkert bundet i 6-12 måneder. Det har vi valgt at gøre op med hos ZoeMe. Det betyder bl.a. at vi arbejder uden binding, uden opstartsomkostninger og at vores priser skræddersyes efter dine behov og ønsker. 

Hvad er Facebook annoncering?

Facebook er verdens største sociale medie, og platformen er også utrolig attraktiv i forhold til annoncering. Lad os lige slå én ting fast fra start – Facebook annoncering er ikke kun for B2C virksomheder – og god annoncering på Facebook virker på alle produkter, faggrupper og mennesker. 

Hvor Linkedin annoncering er fremragende til at lave en målrettet indsats på bestemte og nye potentielle virksomheder, så er Facebook ideel til remarketing annoncering. 

Hvorfor vælge ZoeMe?

fire blågrønne prikker på lige linje

Hos ZoeMe er vi et lille, men skarpt team af specialister, der sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed med Facebook annoncering. I et tæt samarbejde med jeres virksomhed, vil vi kunne hjælpe jer med at udvikle den Facebook strategi, der passer til netop jeres virksomhed. 

På baggrund af dine ønsker og mål udvælger vi de annonceformater, der har bedst effekt for netop jeres virksomhed, så I får mest muligt ud af jeres Facebook annoncering. Hvis du og din virksomhed har brug for sparring, eller du har lyst til at høre mere om de mange muligheder for at annoncere på Facebook så kontakt os på 7196 5637

Brug for hjælp?

fire blågrønne prikker på lige linje

Kontakt os og vi kan hjælpe dig med dine Facebook Ads og din markedsføring af disse.

Mads Søndberg

Beregn pris på håndtering af jeres sociale medier

Se nemt og enkelt, hvad vi koster at benytte som samarbejdspartner

Beregn pris på håndtering af jeres sociale medier

close

Fandt du ikke det du søgte?

Lad os tage en snak om jeres ønsker og muligheder