fbpx
ZoeMe logo i hvidt

VIDEOPRODUKTION & PAID SOCIAL

VIDEOPRODUKTION | RÅDGIVNING | MARKEDSFØRING

Du kan få hjælp til

fire blågrønne prikker på lige linje
Videoproduktion
Har du brug for video? Måske til de sociale medier, til hjemmesider eller noget helt tredje? Så tag et kig på vores videopakke!
Facebook
Har du brug for Facebook annoncering? Vi hjælper både e-commerce og B2B virksomheder med øget synlighed og salg.
Linkedin
Brug for hjælp til at kunne skabe større synlighed på Linkedin? Se mere om vores Linkedin services her
Rådgivning
Har du brug for sparring og rådgivning til dine sociale medier, så er vores klippeskortsløsning én løsning for dig!
0
Projekter
0
videoproduktioner
0
droneflyvninger
Saphe
TurfTank
Region Nordjylland
SOSU Nord
Annebrauner
Geopartner

Markedsføring på sociale medier og videoproduktion

fire blågrønne prikker på lige linje

ZoeMe er et ungt, dansk digital markedsførings bureau i vækst. Vores fornemmeste opgave er at supportere små – og mellemstore virksomheder i markedsføring og annoncering på de sociale medier. Vi leverer online markedsføring, synlighed, videoproduktioner og andre initiativer, der alle styrker vores kunders online tilstedeværelse. Vi producerer content med noget på hjertet. 

Vi tilbyder professionel og resultatskabende SoMe markedsføring og annoncering, hvor vi hjælper dit budskab ud over rampen og samtidig tiltrækker jeres målgruppe så effektivt, som overhovedet muligt. Med ZoeMe får I en ekstra spiller med på holdet, og vi har altid fokus på at hjælpe jer med at udvikle den bedste marketingstrategi, der er skræddersyet til jeres behov. 

Vi er med jer hele vejen i processen. Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge hos os.

Linkedin annoncering

Vi er specialister og certificeret i Linkedin. Med Linkedin annoncering kan vi ramme præcist de personer i de virksomheder som du ønsker.

Videoproduktion

Har I ikke nok gennemslagskraft med jeres nuværende videomateriale? Vi kan hjælpe jer videre med professionel videoproduktion.

Content produktion

Vi producerer content med afsæt i jeres virksomhedsstrategi og brand-dna. Vi leverer nye videoer, grafiske annoncer og kampagnehåndtering hver måned.

Facebook annoncering

Vi skaber målbare resultater for jeres virksomhed på Facebook og Instagram. Vi har arbejdet med Facebook og Instagram annoncering igennem de seneste 10 år.

Aftaler uden binding

Alle vores aftaler på løbende samarbejde laves uden langvarige bindinger - udelukkende løbende måned + dage. Vi tror nemlig på at et langvarigt samarbejde bygges på troværdighed, tillid, god kommunikation og gode resultater.

45 års erfaring

Vi har mere end 45 års samlet erfaring inden for videoproduktion og mere end 12 års erfaring med sociale medier. Vi er derfor en troværdig samarbejdspartner, når det kommer til videoproduktion og sociale medier.

Bliv kontaktet

fire blågrønne prikker på lige linje

Vi er altid klar til at høre mere om jeres ideer, ønsker og forventninger for jeres næste projekt. Vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud tilpasset jeres specifikke ønsker og behov.

Mads Søndberg